Sandnes menighet er en hyggelig forsamling med ca 50-80 personer på en vanlig gudstjeneste. Vi holder hviledagen på lørdag, som vi kaller sabbat, og vi samles for å feire fellesskapet i Jesus, studere Bibelen og lovprise Gud.

I tillegg til Bibelstudium og gudstjeneste på lørdager, har vår menighet ulike aktiviteter også i løpet av uken. Vi har speiderlag, tenåringsaktiviteter og unge voksne-kvelder. Personer i vår menighet deltar også på Stavanger menighets bønnemøter, formiddagstreff (på tirsdager), syklubb, vegetarklubb osv.

Sandnes menighet er en Syvendedags Adventistkirke, og om du lurer mer på hva det vil si kan du lese mer om oss på vår offentlige side HER!
Har du lyst til å besøke oss, er vi alltid på plass lørdager fra klokken 10.00 med bibelstudium og gudstjeneste klokken 11.15.

Du finner oss i Vatneliveien 81, 4309 Sandnes.

Vi gleder oss til å se deg der!

Welcome to Sandnes Seventh-day Adventist Church

Vårt lederteam

Vårt lederteam består av pastor og forstandere. Kontaktinfo til vår pastor finner du under her.

Arne Bredesen - pastor

Mobil: +47 954 99 392 E-post: arne.bredesen@adventist.no