Sandnes menighet er en hyggelig forsamling med ca xx-xx personer på en vanlig gudstjeneste. Vi holder hviledagen på lørdag, som vi kaller sabbat, og vi samles for å feire fellesskapet i Jesus, studere Bibelen og lovprise Gud.

I tillegg til Bibelstudium og gudstjeneste på lørdager, har vår menighet ulike aktiviteter også i løpet av uken, som for eksempel bønnemøter, formiddagstreff (tirsdagstreff), syklubb, vegetarklubb osv. Vi samarbeider også med Adventistkirken i Sandnes om speiderarbeid, tenåringsaktiviteter og unge voksne-kvelder.

Sandnes menighet er en Syvendedags Adventistkirke, og om du lurer mer på hva det vil si kan du lese mer om oss på vår offentlige side HER!
Har du lyst til å besøke oss, er vi alltid på plass lørdager fra klokken 10.00 med Bibelstudie, og gudstjeneste klokken 11.15.

Du finner oss i Vatneliveien 81, 4309 Sandnes.

Vi gleder oss til å se deg der!

Welcome to Sandnes Seventh-day Adventist Church

Vårt lederteam

Vårt lederteam består av pastor og forstandere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at risus ex. Morbi congue erat eleifend nunc lacinia tempus. Praesent dapibus diam at est placerat tincidunt. Duis interdum dolor lobortis neque placerat, non eleifend velit finibus. Sed nisl turpis, mollis et ex sit amet, posuere luctus nisi.

Foto: Annie Tunge

Arne Bredesen - pastor