Språkkurs

– lære norsk gjennom språkkurs

Hvem som kan være med:
-Alle som ønsker å lære og å øve norsk, samt de som allerede kan norsk og ønsker å hjelpe med undervisningen/øvelsen.

Hvilket nivå norsk som er forventet:
-Alle nivåer er velkommen! Opprinnelig er kurset ment for nybegynnere (A1-A2 nivå), men vi kan lage mindre grupper på forskjellige nivåer etter behov.

Formen på språkkurset:
-Dette er et digitalt tilbud.
Kursdag og tid:
-Mandager og torsdager fra kl. 20:00-21:00.

Hvor undervisningen foregår og lærebok:
-Vi møtes på Zoom og følger lærebok ‘1-2-3 Norsk’.
Vi følger læringsmålene som hjelper den som øver til prøven A1-A2.

Pris:
-Dette er gratis. Dette er ikke erstatning for et vanlig norskkurs. Siden det er kun 2 timer i uken, er det for den som ønsker å øve i tillegg til et vanlig kurs som en tar, samt for en som ikke har råd til å betale et vanlig kurs. Dette er en fin mulighet for en slags ‘sosialisering’ og ‘bli kjent med andre folk’ og en bra øvelse for en som har fri om kveldene.

Hvorfor norskkurs:
Vi har bare lyst til å hjelpe de som trenger hjelp. Vi kan gi hjelp med å fortelle hvordan en kan forberede seg til prøven.
Vi kan oppmuntre folk til å lære språket, siden det er gøy å lære!

Du kan melde interesse for språkkurs ved å bruke kontaktskjema.

Huskirke

I Bibelen kan du lese om de  første kristne som møttes i hjemmene. Der delte de hverdagen sin med hverandre, på godt og vondt. De spiste sammen, ba, samtalte, delte Guds Ord, sang til Gud og feiret nattverd.

På den tiden var det ingen som tenkte at kirken var et bygg eller et tidspunkt på hviledagen. Kirke var ekte, levende mennesker som prøvde å følge Jesus sammen. Slik kan det være fortsatt.

Med huskirker mener vi dette enkle fellesskapet med Jesus. «Hus» fordi folk samles i hjemmene, og «kirke» fordi vi er helt og fullt kirke i ordets rette betydning. Der får en dele det som betyr mest i livet. Der får vi vite om og bære hverandres byrder. Lesning av Bibelen har stor betydning, og vi kan be for hverandre, dele behov og støtte hverandre.

I Adventistkirken har vi tilbud om å bli med i en huskirke. Huskirker samler personer og familier i  hele aldersspennet.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om en huskirke.

Formiddagstreff - hovedsaklig for pensjonister